CEO SVET IŠČEKUJE ISHOD RAZGOVORA: Tramp pozvao Putina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO SVET IŠČEKUJE ISHOD RAZGOVORA: Tramp pozvao Putina!

Prvi direktan kontakt dvojice lidera

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je telefonom ruskog kolegu Vladimira Putina, što je prvi direktan kontakt dvojice lidera.

Navedeno je da će u razgovorima učestvovati i potpredsednik SAD Majkl Pens. Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov je saopštio novinarima da sa ruske strane u pregovorima neće niko učestvovati osim predsednika. Drugi detalji razgovora nisu dati.

Tramp je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviteru naveo da će sa Putinom razgovarati o poboljšanju odnosa, kao i o "informacijama o tome šta treba raditi u narednih sedam dana".

President Donald Trump talking on the phone with Russian President Vladimir Putin @POTUS @realDonaldTrump pic.twitter.com/sT3owieBxi

— Kasie Hunt (@kasie) January 28, 2017

 Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom i sa japanskim premijerom Šinzom Abeom i tom prilikom potvrdio "čeličnu posvećenost SAD" bezbednosti Japana.

Razgovor sa japanskim premijerom bio je prvi među nekoliko telefonskih razgovora koje je Tramp za danas planirao sa svetskim liderima.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO JE SVET S NESTRPLJENJEM ČEKAO: Evo o čemu su razgovarali Putin i Tramp

Izvor: Kurir, 28.Jan.2017

...Dvojica lidera su se dogovorili da rade na određivanju vremena i mesta njihovog sastanka, prenosi Rojters ističući da su se lideri Rusije i SAD dogovorili da budu u redovnom kontaktu..Kremlj je naveo da nije bilo pominjanja ublažavanja sankcija SAD protiv Rusije..Video of #Trump talking on the...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.