Bolton: Tramp želi sastanak s Putinom u Parizu

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolton: Tramp želi sastanak s Putinom u Parizu

Predsednik SAD Donald Tramp želi da razgovara sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom 11. novembra u Parizu, na marginama komemoracije povodom završetka Prvog svetskog rata, rekao je Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton.

"Predsednik Tramp će biti veoma srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da s vama razgovara u Parizu na marginama komemoracije povodom stogodišnjice primirja", rekao je Bolton na početku sastanka s Putinom u Moskvi.

Putin je tom prilikom rekao da bi bilo "korisno nastaviti dijalog s predsednikom SAD" ako je "američka strana zainteresovana".

Na obeležavanju stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata prisustvovaće više od 60 šefova država.

Tramp i Putin su se prvi put sastali u julu u Helsinkiju, posle čega je Tramp bio na meti mnogih kritika zbog pomirljivog stava prema ruskom kolegi.

Bolton se juče i danas sastao s više visokih ruskih zvaničnika, nakon što je Tramp najavio istupanje SAD iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF) iz 1987. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Putin: Da li su na američkom grbu ostale samo strele

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018

Pomoćnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džon Bolton saopštio je da će predsedniku SAD Donaldu Trampu biti vrlo prijatno da se sastane sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom na marginama predstojećeg samita svetskih lidera u Parizu 11. novembra...Putin je izjavio da bi bilo korisno nastaviti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.