Amerika će opet početi da pobeđuje, kao nikad do sada: Tramp održao prvi govor i poručio koga će potpuno istrebiti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerika će opet početi da pobeđuje, kao nikad do sada: Tramp održao prvi govor i poručio koga će potpuno istrebiti (VIDEO)

Donald Tramp položio je zakletvu i time postao 45. predsednik SAD. Održao je svoj prvi govor kao predsednik Amerike.

- Današnji dan biće zapamćen u istoriji kao dan kada je Amerika opet postala država svojih građana. Nasilje, zločini, kriminal, siromaštvo nestaće danas i sada. Uspeh i snovi mojih građana su moji uspesi i snovi. Zakletva koju podnosim je zakletva svim građanima Amerike. Branili smo granice tuđih zemalja godinama, ali nismo branili svoje. Učinili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << druge zemlje bogatim, a naša je osiromašila - rekao je Tramp.

- Jedna po jedna fabrike su se zatvarale, a nismo mislili na milione radnika koji su ostali bez posla. Bogatstvo američke srednje klase oteto je i raspoređeno širom sveta. Ali to pripada prošlosti, sada gledamo samo ka budućnosti. Od danas nova vizija će voditi našu vladu. Od danas Amerika je na prvom mestu. Svaka odluka biće doneta za dobrobit američkih porodica i radnika. Moramo da zaštitimo naše granice od stranih uticaja - dodao je Tramp.

Foto: Tanjug/AP

- Nikada vas neću izneveriti, Amerika će opet početi da pobeđuje, kao nikada do sada. Vratićemo granice, bogatstvo i što je najvažnije vratićemo naše snove. Izgradićemo nove puteve, gradove, tunele, izgradićemo našu zemlju vlastitim rukama. U ovoj državi će živeti veliki i još veći Amerikanci - kaže američki predsednik.

Foto: Tanjug/AP

- Sijaćemo kao primer za druge. Radikalni islamizam ćemo istrebiti sa lica zemlje. Bićemo lojalni jedni drugima. Biblija nam kaže koliko je predivno kada živimo u slozi i jedinstvu. Samo ujedinjena Amerika će biti potpuno nezaustavljiva. Nećemo se plašiti, bićemo zaštićeni uvek. A ono što je najbitnije, Bog će nas uvek štititi. Nećemo više prihvatati političare koji se žale, a ništa ne rade. Sada je vreme da krenemo u akciju. Naša zemlja će prosperirati opet, oslobodićemo planetu svih bolesti, stvorićemo bolju tehnologiju. Neka me čuju svi građani Amerike, od planine do planine, od mora do mora, vaši glasovi nikada više neće ostati usamljeni. Učinićemo Ameriku ponosnom, sigurnom i najbitnije slavnom ponovo - zaključio je Tramp.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TRAMP DOBIO NOVI TVITER NALOG: Prati ga skoro 5 miliona ljudi, a još uvek nije objavio nijedan tvit (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017

Donald Tramp je danas položio zakletvu i postao 45. predsednik Amerike, a njegov zvanični Tviter nalog je već aktiviran...Pod imenom "Predsednik Tramp" uz opis "45. predsednik Amerike, učinićemo Ameriku velikom opet", predsednik SAD-a još uvek nije objavio ni jedan tvit. Ali nalog je aktiviran...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.