Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA ZA DAN ZALJUBLJENIH Filip Krajinović javno izjavio ljubav Nini Lečić?

Teniser Filip Krajinović objavio je romantičnu sliku povodom Dana zaljubljenih, za koju se pretpostavlja da je upućena Nini Radulović Lečić.

Dok javnost spekuliše o njegovoj romansi sa sveže razvedenom voditeljkom, izgleda da je njihova veza postala ozbiljna, a sudeći po ovoj slici mladi teniser javno je Nini izjavio ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Podsetimo, paparaco "Blica" uhvatio je Ninu i Filipa zajedno na proslavi Srpske nove godine u Beogradu. Oni od tada mudro ćute i ne žele da komentarišu navode o vezi.

Inače, voditeljka je u decembru i zvanično finalizovala razvod sa glumcem Branislavom Lečićem, nakon čega je njoj pripao stan i starateljstvo nad sinom Lavom. Ipak, ostala je bez posla u Lekinoj privatnoj akademiji, gde je bila jedan od predavača na odseku za medijsku produkciju.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIZNAO SVE VODITELJKI NA DAN ZALJUBLJENIH: Evo kako je teniser javno izjavio ljubav Nini Radulović!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2017

...Spekuliše se o njegovoj romansi sa voditeljkom, a navodno je njihova veza postala ozbiljna, sudeći po fotografiji koju je teniser postavio na Instagramu..On je postavio fotku na kojoj je na engleskom napisano "Volim te" i to baš na Dan zaljubljenih..Inače, voditeljka se zvanično razvela od glumca...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.