JAVNO IZJAVIO LJUBAV NINI LEČIĆ? Ovako glasi PORUKA Filipa Krajinovića za Dan zaljubljenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO IZJAVIO LJUBAV NINI LEČIĆ? Ovako glasi PORUKA Filipa Krajinovića za Dan zaljubljenih (FOTO)

Romantično.

Teniser Filip Krajinović objavio je romantičnu sliku povodom Dana zaljubljenih, za koju se pretpostavlja da je upućena Nini Radulović - Lečić.

A post shared by Filip Krajinovic (@krajinovic_filip) on Feb 9, 2017 at 11:36am PST

Dok javnost spekuliše o njegovoj romansi sa sveže razvedenom voditeljkom, izgleda da je njihova veza postala ozbiljna, a sudeći po ovoj slici mladi teniser javno je Nini izjavio ljubav.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filip Krajinovic (@krajinovic_filip) on Feb 14, 2017 at 3:45am PST

Podsetimo: Paparaco reporteri uhvatili su Ninu i Filipa zajedno na proslavi Srpske nove godine u Beogradu. Oni od tada mudro ćute i ne žele da komentarišu navode o vezi.

A post shared by Nina Lecic (@nina_lecic) on Feb 12, 2017 at 12:56am PST

Inače, voditeljka je u decembru i zvanično finalizovala razvod sa glumcem Branislavom Lečićem, nakon čega je njoj pripao stan i starateljstvo nad sinom Lavom. Ipak, ostala je bez posla u Lekinoj privatnoj akademiji, gde je bila jedan od predavača na odseku za medijsku produkciju.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.