NE MOGU VIŠE, NE ŽELIM DA ŽIVIM NA OVOM SVETU! Očajna majka podelila status koji je zabrinuo mnoge nakon što je Hitna pomoć potvrdila SMRT NJENOG SINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2022, 07:57

"NE MOGU VIŠE, NE ŽELIM DA ŽIVIM NA OVOM SVETU!" Očajna majka podelila status koji je zabrinuo mnoge nakon što je Hitna pomoć potvrdila SMRT NJENOG SINA!

Dan zaljubljenih je trebalo da bude radostan dan ispunjen ljubavlju i ljudima koji jedni druge obasipaju nežnošću. Nažalost, pretvorio se u dan ispunjen suzama i tugom dok je majka plakala za svojim detetom.

Vijada Pontavi, poznatija kao Soda među posetiocima platforme "OnlyFans",bila je preplavljena ne samo tugom, već i krivicom nakon što je izgubila dvogodišnjeg sina dok je bila na zabavi.

Nedavno, 14. februara, Vijada je prisustvovala zabavi koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizovala pomenuta platforma u privatnoj vili u Pataji na Tajlandu zajedno sa drugim devojkama koje rade i zarađuju na istom mestu gde i ona, a Vijada je pozirala u crnom bikiniju pokazujući svoju raskošnu figuru. Na zabavu je povela i svog muža Čavanakona Hančaroenpanu (koji je takođe njen fotograf) zajedno sa njihovom decom, prenosi "hype.my".

Pre tragedije, njen sin Vio se igrao u bazenu vile sa svojom sestrom i još jednim detetom. Njihovi roditelji bili okupirani fotografisanjem i zabavljanjem uz alkoholna pića. Čavanakon je u jednom momentu čuo svog malenog sina kako se davi u vodi i pojurio je da ga spasi. Nažalost, bilo je prekasno.

Hitna pomoć je pozvana u 22 sata, a kada su stigli na lice mesta, Viu je urađena reanimacija pre nego što je odveden u bolnicu. Nažalost, Vijada je dobila najgoru vest koju jedna majka može da podnese - njen sin je bio mrtav. Sutradan je Vijada podelila svoju tugu na Fejsbuk stranici: "Ne mogu više. Ne želim da živim na ovom svetu", napisala je, a zatim neutešno molila da se njen sin koji je preminuo "vrati kući".

Takođe je postavila žalosni post o Viovoj sahrani, sa natpisom "Poslednji put prisustvujemo Viovom rođendanu", pošto je njegov rođendan bio 16. februara. Na slikama se vide Vijada i njen muž kako oblače belu odeću dok drže uramljenu sliku svog preminulog sina okruženu belim cvećem.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.