Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP zaustavio N1, jedini od medija pešice do centra Orašca

U Orašcu je obeležen Dan državnosti, uz prisustvo državnog vrha Srbije i RS. Na stotine autobusa iz cele Srbije blokiralo je prilaze tom mestu, a među medijskim ekipama koje su pratile događaj, N1 je bila jedina za koju su pripadnici MUP-a na terenu odlučili da do centralne ceremonije ne može kolima. Što je podrazumelo šest kilometara pešačenja.

Pogledajte prilog N1:

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

N1: MUP zaustavio samo našu ekipu, morali peške

Izvor: B92, 15.Feb.2018

Beograd -- Prilikom obeležavanja Dana državnosti u Orašcu pripadnici MUP samo našoj ekipi nisu dozvolili da kolima priđe centralnoj ceremoniji, ističu iz N1...Iz beogradske redakcije N1 navode da je na stotine autobusa iz cele Srbije blokiralo prilaze Orašcu prilikom proslave Dana državnosti...“Među...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.