VERILA SE PETRA NEMCOVA

Izvor: Kurir, 08.Jan.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERILA SE PETRA NEMCOVA

LONDON - Češki model i TV voditeljka Petra Nemcova verila se sa britanskim glumcem Džejmijem Belmanom, saznaje magazin Vog.

Nemcova i Belman su u vezi već skoro osam meseci, a nakon objave veridbe nije poznato kada bi par mogao uploviti u bračne vode.

Čehinja je poznata i kao filantrop i osnivač fondacije Harry Hearts, koja pomaže deci koja su preživela cunami 2004. godine.

Upravo u toj nesreći Petra je izgubila tadašnjeg verenika Simona Atlea. Prethodno je bila u vezi sa pevačem Džejmsom Blantom i glumcem Šonom Penom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Verila se Petra Nemcova

Izvor: Blic, 08.Jan.2011

Atraktivna češka manekenka i TV voditeljka Petra Nemcova, verila se sa britanskim glumcem Džejmijem Belmanom, piše magazin “Vogue”...Nemcova i Belman, koji su u vezi skoro osam meseci, nakon objave veridbe nisu davali informacije o tome kada će razmeniti bračne zavete pred matičarem...Mlada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.