USTAŠKOM LUDILU NEMA KRAJA: Vučić im je kriv jer ne gledaju prenos utakmice Dinama i Ludogoreca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 18:43

USTAŠKOM LUDILU NEMA KRAJA: Vučić im je kriv jer ne gledaju prenos utakmice Dinama i Ludogoreca (FOTO)

Cunami ustaških suza ponovo pogađa Srbiju, po ko zna koji put

U najnovijem izlivu besa i mržnje prema svemu što je srpsko, ustaški mediji su ponovo krenuli u napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ovaj put zbog prenosa fudbalske utakmice.

Prenos obe utakmice trećeg pretkola Lige šampiona između Dinama i Ludogoreca neće biti dostupan velikoj većini hrvatske publike, a ustaški mediji su ovu vest najblaže rečeno, teško podneli.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Tako je ustaško glasilo Večernji list posvetilo ceo esej na ovu bolnu temu.

Kako su opisali u svom eseju o Vučiću, problem prenosa ove i ostalih utakmica je spor između Aleksandra Vučića i Dragana Šolaka, koji se navodno u Srbiji "bore za Tv prava", jer je glavni vlasnik ArenaSport kanala Telekom Srbija, za koji tvrde da njime upravlja lično Vučić, dok je vlasnik SportKluba Dragan Šolak, tajkun vrlo rado viđen baš u ustaškim medijima.

U svom tekstu ustaše tvrde da između Šolaka i Vučića vlada neka vrsta rata, te da oni jedan drugome "otimaju Tv prava" za razne sportske utakmice. Jadni Hrvati, moraju da se pretplate na dva paketa da bi pratili svoja "nogometna natjecanja".

Tekst obiluje opštemestaškim parolama o zaveri Srbije protiv Hrvatske, što samo potvrđuje koliko je Srbija regionalna sila koja drži sve konce u rukama i kontroliše sve na ovim prostorima, pa čak i prenos fudbalskih utakmica u Hrvatskoj. Hvala ustašama što su nam odale to priznanje.

Umesto što žale i rone suze što našeg predsednika ne zanima njihova bol i patnja, ustašama savetujemo da izleče svoju opsesiju Aleksandrom Vučićem, pa im možda i pusti signal za utakmicu Dinamo-Ludogorec, ako ga lepo zamole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.