Izvor: Blic, 01.Jan.2024, 11:12

PRVE ŽRTVE ZEMLJOTRESA U JAPANU Ljudi zatrpani, tlo ne prestaje da se trese, cela zemlja i dalje u panici zbog OPASNOSTI OD CUNAMIJA (FOTO, VIDEO)

Najmanje dve osobe su poginule, a spasioci pokušavaju da dođu do žrtava ispod ruševina nakon razornog zemljotresa, piše "Dejli mejl". Zemljotres jačine 7,6 stepeni Rihterove skale pogodio je danas severni deo centralnog Japana. Japanska meteorološka agencija izdala je upozorenje na cunami duž zapadnih obalnih područja prefektura Išikava, Niigata i Tojama.
Pogledaj vesti o: Cunami,   Cunami u Japanu,   Japan,   Zemljotres u Japanu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres u Japanu, strah od razornih cunamija

Izvor: Deutsche Welle, 01.Jan.2024

Zemljotres jačine 7,6 stepeni po Rihteru pogodio je najveće japansko ostrvo Honšu, sa epicentrom u prefekturi Išikava. Najmanje jedna osoba je stradala. Sada se strahuje od razornih talasa.

Nastavak na Deutsche Welle...

Trenutak kada je zemljotres pogodio obalu Japana

Izvor: B92, 01.Jan.2024

Snimci japanske televizije NHK prikazuju trenutak zemljotresa jačine 7.6 stepeni u oblasti Išikava...Vlasti Japana izdale su upozorenje na cunami posle snažnog zemljotresa jačine 7.6 stepeni koji je pogodio centralni deo zemlje...Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme...

Nastavak na B92...

ŠTA SE TO DEŠAVA U JAPANU?! Registrovan novi razoran zemljotres! Ima mrtvih, UŽASAVAJUĆE VESTI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024

Nov zemljotres jačine 7 stepeni Rihtera pogodio je Japan! Ima mrtvih u razornim zemljotresima koji su tokom dana pogodili zemlju...Potres se dogodio oko 23 sata po lokalnom vremenu, japanska meteorološka agencija navodi da je bio jačine 4,6 Rihtera, iako su tamošnji mediji prvobitno preneli da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.