Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI CRNI BILANS Broj žrtva cunamija i zemljotresa premašio 1.200, Indonezija ponovo na udaru DVA JAKA ZEMLJOTRESA (FOTO, VIDEO)

Dva zemljotresa na maloj dubini registrovana su jutros u blizini istočnog indonežanskog ostrva Sumba, ali opasnost od pokretanja cunamija nije objavljena. Istovremeno vlasti su saopštile novi bilans stradalih - 1.234.
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi bilans zemljotresa u Indoneziji - 1.234 mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018

U snažnom zemljotresu i cunamiju koji su pogodili indonežansko ostrvo Sulavezi poginule su najmanje 1.234 osobe...Najnoviji bilans je danas saopštio portparol nacionalne agencije za ublažavanje katastrofa, Sutopo Purvo Nugroho, preneo je AP...Nugroho je rekao da je 799 osoba teško povređeno. Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.