Jeziv video iz Indonezije: Cunami na koncertu, poginuli članovi benda

Izvor: B92, 23.Dec.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv video iz Indonezije: Cunami na koncertu, poginuli članovi benda

Snimci stravične nesreće u Indoneziji preplavili su internet. Između ostalih, pojavio se snimak kako cunami odnosi bend "Seventin" (Seventeen) i ljude na rok koncertu na plaži Tanjung Lesung.

Frontmen grupe objavio je na Instagramu da su poginuli menadžer benda i basista, dok se za preostalom trojicom članova benda i njegovom suprugom i dalje traga.

Naime, oko 200 zaposlenih državne elektrodistributerske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije "Perusahaan Listrik Negara" (PLN) i članovi njihovih porodica okupili su se na plaži Tanjung Lesung na zabavi za kraj godine kad se cunami obrušio na to područje.

"Molite se da pronađemo Andija, Hermana, Ujanga i moju suprugu. Pod vodom sam mogao samo da se molim, Isuse Hriste pomozi", napisao je frontmen benda na Instagramu.

Pojavio se snimak tog trenutka kada ogromni talas pogađa binu na pomenutom nastupu. Upozoravamo da video u nastavku sadrži uznemirujuće scene.

Najmanje 222 osobe su poginule, 843 su povređene i za 28 se traga posle cunamija koji je juče pogodio ostrva Javu i Sumatru.

Cunami je pogodio plaže oko Sundskog prolaza, između Jave i Sumatre, nakon što je pokrenuto podvodno klizište izazvano erupcijom vulkana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jeziv video iz Indonezije: Cunami za vreme koncerta (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2018

Snimci stravične nesreće u Indoneziji preplavili su internet. Između ostalih, pojavio se snimak kako cunami odnosi bend "Seventin" (Seventeen) i ljude na rok koncertu na plaži Tanjung Lesung...Frontmen grupe objavio je na Instagramu da su poginuli menadžer benda i basista, dok se za preostalom trojicom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.