Ja biram: Industrijska farmacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja biram: "Industrijska farmacija"

O čuvenom iskrcavanju u Normandiji, zašto se za važne datume kaže "dan D", kakva je bila strategija prilikom tog događaja, saznajemo iz zanimljive istorijske priče profesora Zorana. O morskim strujama, plimi i oseki, nastajanju cunamija, sve to objašnjavamo malim maturantima uz animiranu ilustraciju Simone Dolinga. Predstavljamo i smer industrijska farmacija, šta se "krčkalo" u laboratoriji Tehničke škole "Pavle Savić" i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šta su nam poručili učenici i profesori, pogledajte u nedeljnom izdanju emisije.

Osmakinja Sara i njen drug Vukašin imali su zanimljive teme na odmoru, ali i dilemu kakve veze ima obaranje svetskog rekorda u plivanju sa sa zadacima iz matematike?

Nedelja, 17.februar 2019. 9,25 časova.

U ulozi osmakinje: Sara Makragić

U ulozi druga: Vukašin Jekić

Urednica emisije: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.