Izvor: Blic, 24.Dec.2023, 05:21

"IZLAZILI SU SA SPLAVA I PADALI PRAVO U VODU" Svedok potonuća "Kartela" za "Blic" opisao JEZIVU SCENU: "Prvo je izbila tuča sa obezbeđenjem, svi su VRIŠTALI!" (FOTO, VIDEO)

Popularni beogradski splav "Kartel" sinoć je potonuo dok je na njemu bio veliki broj tinejdžera na koncertu repera Cunamija. Jedan od gostiju koji se zatekao na splavu u trenutku potonuća ispričao je reporterki "Blica" kako se cela drama odvijala i otkrio da je svemu prethodio incident između gostiju i obezbeđenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuisano više od 30 mladih sa splava "Kartel", dvoje prevezeno na VMA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023

Evakuisano je više od 30 mladih, a samo pukom srećom nema ozbiljnije povređenih...Beogradski splav "Kartel" potonuo je noćas nakon što je na njemu izbila tuča, a potom se napravila gužva na mostiću dok su ljudi izlazili sa njega. Dvoje maloletnika (17) zbrinuto je na VMA zbog alkoholisanosti...Evakuisano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"BLIC" SAZNAJE Uzrok potonuća "Kartela" je TUČA SA OBEZBEĐENJEM! Masovno izbacivali ljude sa splava, pa nastao stampedo

Izvor: Blic, 24.Dec.2023

Beogradski splav "Kartel" sinoć je oko ponoći potonuo, a prve informacije ukazuju na to da je splav počeo da tone nakon što je izbila tuča između gostiju i obezbeđenja na mostiću koji je spajao obalu i splav, a koji je u jednom trenutku pukao, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.