Uvek tu kad je najteže: U Japanu skupljaju pomoć za Srbiju

Izvor: Blic, 10.Jun.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek tu kad je najteže: U Japanu skupljaju pomoć za Srbiju

U Japanu su u toku akcije u cilju prikupljanja pomoći za Srbiju i zemlje regiona koje su u maju pogođene najvećim poplavama za poslednjih 100 godina, saopštila je danas ambasada Japana u Beogradu.

U saopštenju se navodi da je podrška japanskih građana "sve veća" i da Japan na taj način želi da pokaže zahvalnost za pomoć od 300 miliona japanskoih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jena, koji je Srbija uputila Japanu pre tri godine kada su tu zemlju pogodili razorni zemljotres i cunami.

"Kampanji za prikupljanje pomoći svakodnevno se pridružuju kako velike japanske kompanije, kafići, navijači fudbalskih klubova, tako i veliki broj građana, koji duboko dirnuti podrškom od pre tri godine, žele sada da uzvrate podrškom i pomognu Srbiji", navela je ambasada Japana.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Cunami u Japanu,   Zemljotres u Japanu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.