Torijevci završili glasanje o novom lideru, rezultat u utorak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jul.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torijevci završili glasanje o novom lideru, rezultat u utorak

Članovi vladajuće britanske Konzervativne stranke završili su glasanje o novom lideru partije i vlade, a pobednik trke bivšeg i sadašnjeg šefa diplomatije, Borisa Džonsona i Džeremija Hanta, biće poznat sutra. Džonson, populista koji je bio i gradonačelnik Lonodona, važi za velikog favorita, ali kritičari osuđuju njegovo obećanje da će izvesti Veliku Britaniju iz Evropske unije sa ili bez sporazuma o razlazu. Članovi Konzervativne stranke imali su rok do 17.00 danas po lokalnom vremenu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završeno glasanje za britanskog premijera

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2019

LONDON - Članovi britanske vladajuće Konzervativne stranke završili su glasanje za novog lidera stranke, koji će ujedno naslijediti Terezu Mej na mjestu premijera, a rezultat će biti objavljen u utorak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.