Lajčak u Prištini: Ima prostora za napredak u dijalogu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Nov.2021, 21:48

Lajčak u Prištini: Ima prostora za napredak u dijalogu

Specijalni izaslanik Evropske unije (EU) za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak, ocenio je da ima prostora za napredak u dijalogu Kosova i Srbije, napominjući da je taj proces od strateškog značaja za celu EU. Lajčak se 25. novembra sastao u Prištini sa predsednicom Kosova Vjosom Osmani i premijerom Aljbinom (Albin) Kurtijem. Lajčak je novinarima u Prištini rekao i da je bilo reči o eventualnom sastanku na visokom političkom nivou između premijera Kosova Aljbina Kurtija i predsednika...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kurti i Lajčak razgovarali o vremenu i modalitetima narednog sastanka u Briselu

Izvor: Danas, 25.Nov.2021

Premijer Kosova Aljbin Kurti i izaslanik Evropske unije za dijalog Kosovo Srbija, Miroslav Lajčak razgovarali su večeras o dosadašnjem dijalogu Kosova i Srbije i o vremenu, mogućnostima i modalitetima narednog sastanka u Briselu, saopšteno je iz Vlade Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.