Kremlj poriče da je Putin rekao Macronu da neće biti novih manevara u blizini Ukrajine 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2022, 12:54

Kremlj poriče da je Putin rekao Macronu da neće biti novih manevara u blizini Ukrajine 

Kremlj je u utorak saopštio da “nisu tačne” francuske tvrdnje da je predsjednik Rusije Vladimir Putin obećao francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu da Moskva za sada neće provoditi nove vojne inicijative oko Ukrajine.  Ranije je, kako prenosi Reuters, francuski zvaničnik rekao da je Putin dao obećanje Macronu tokom višesatnog razgovora u Moskvi u ponedjeljak navečer. Glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov rekao je da Rusija i Francuska još nisu uspjele da postignu dogovor o deeskalaciji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj demantovao da su Putin i Makron postigli dogovor

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2022

MOSKVA - Zvanični Kremlj je danas demantovao informacije pojedinih medija da su ruski predsjednik Vladimir Putin i predsednik Francuske Emanuel Makron tokom jučerašnjih razgovora u Moskvi postigli dogovor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.