Kina odlaže dodatne carine na američke automobile i na drugu robu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Dec.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina odlaže dodatne carine na američke automobile i na drugu robu

Kineska vlada saopštila je da će odložiti planirano uvođenje dodatnih carina na automobile proizvedene u SAD, kao i na drugu robu, posle postizanja preliminarnog trgovinskog dogovora sa Vašingtonom. Ova objava je usledila nakon što su SAD pristale da odlože planirano povećanje carina na kinesku robu u vrednosti od 160 milijardi dolara i da prepolove ranije povećane carine. "Kina se nada da će sarađivati sa SAD na bazi jednakosti i uzajamnog poštovanja ka rešavanju uzajamnih...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kina odgodila kaznene tarife na američke automobile

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Dec.2019

Kineska Vlada saopštila je da će odgoditi planirane kaznene tarife na američke automobile i drugu robu nakon što je postignuta "prva faza" trgovinskog sporazuma sa Vašingtonom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.