Iračka vojska: Američke trupe iz Sirije nemaju dozvolu za ostanak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Okt.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iračka vojska: Američke trupe iz Sirije nemaju dozvolu za ostanak

Američke snage koje su prešle u Irak u toku povlačenja iz Sirije nemaju dozvolu boravka i mogu biti tamo samo u tranzitu, objavila je iračka vojska u utorak, a prenosi Rojters. Izjava Iraka protivi se najavi Pentagona da se očekuje da se sve skoro 1.000 vojnika koji su se povukli iz sjeverne Sirije prebaci u zapadni Irak kako bi nastavili kampanju protiv militanata Islamske države Iraka i Levanta (IDIL) i "za pomoć u odbrani Iraka". Iran protiv turskih vojnih položaja u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iračka vojska: Američki vojnici iz Sirije nemaju dozvolu za ostanak

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Američke snage koje su prešle u Irak u toku povlačenja iz Sirije, nemaju dozvolu boravka i mogu biti samo u tranzitu, saopštila je danas iračka vojska. Članak Iračka vojska: Američki vojnici iz Sirije nemaju dozvolu za ostanak se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.