Više od polovine testiranih pozitivno na kovid u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 11:49

Više od polovine testiranih pozitivno na kovid u Jablaničkom okrugu

Od 111 testiranih u protekla 24 sata u Jablaničkom okrugu, 61 osoba je dobila pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. I dalje je najveći broj zaraženih u Leskovcu, gde su potvrđena nova 34 slučaja kovida.

Po broju obolelih na drugom mestu je Vlasotince sa 10 novih slučajeva, zatim slede Lebane sa 9 i Bojnik sa 7. U Crnoj Travi nema novih slučajeva, dok je u Medveđi potvrđen samo 1 novooboleli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Među zaraženima je 21 zaposleno lice, 20 nezaposlenih, 15 penzionera i 5 učenika - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju rezultati za još 47 testova rađenih u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu više od polovina testiranih pozitivna

Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021

LESKOVAC..U poslednja 24 sata od 111 rezultata (od toga za grad Leskovac 82) 61 je sa pozitivnim nalazom, saopštio je Zavod za javno zdravlje ...Od toga 34 osobe su sa teritorije grada Leskovca, 10 sa teritorije opštine Vlasotince, 9 osoba sa teritorije opštine Lebane, jedna sa teritorije opstine...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.