TRANSFORMACIJA GODINE: Cecu Bojković u životu ne biste prepoznali u ovom izdanju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFORMACIJA GODINE: Cecu Bojković u životu ne biste prepoznali u ovom izdanju! (FOTO)

Jedna od najvećih glumačkih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije, Svetlana Ceca Bojković, za potrebe uloge u pozorišnoj predstavi "Ričard III" potpuno se transformisala!

Legendarna glumica izazvala je pravo oduševljenje ovim kostimom, a fotografija je završila na internetu zahvaljujući njenoj mlađoj koleginici Nataši Ninković, koja takođe glumi u ovom Šekspirovom komadu.

Svetlana Bojković igra Vojvotkinju od Jorka, a Nataša je Margareta...

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) дана 21. Апр 2017. у 4:07 PDT

Šta vi kažete na ovu transformaciju?

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ŠOK TRANSFORMACIJA: Svetlana Bojković promenila izgled! Nećete je prepoznati!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2017

...Tokom priprema za ovu predstavu Svetlana koja igra Vojvotkinju od Jorka, doživela je totalnu transformaciju Nataša Ninković podelila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa Svetlanom, na kojoj glumica izgleda dosta drugačije..Naslovnu ulogu tumačiće Igor Đorđević, a sa njim će...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.