STAR donosi! Slatke muke Cece i manekena: Na Kipar leteli različitim klasama! Ona biznis, on ekonomskom!

Izvor: Svet, 22.Jan.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR donosi! Slatke muke Cece i manekena: Na Kipar leteli različitim klasama! Ona biznis, on ekonomskom!

Kako Star saznaje, prilikom prvog zajedničkog putovanja na Kipar, Ceca i njen dečko Aleksandar ponašali su se kao potpuni stranci na aerodromu Nikola Tesla kako nikome ne bi bili sumnjivi.
Prvo je došao maneken u pratnji druga, a posle 20 minuta pojavila se i Ceca sa telohraniteljima. Folk zvezda je prošla pored svog dečka kao da ga ne poznaje i odmah je otišla da se čekira za let, a tek kada je video da Ceca drži kartu u ruci, Aleksandar se pozdravio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << drugom i krenuo ka pasoškoj kontroli.
Zbog delikatnosti situacije, u avionu su bili prinuđeni da sede u različitim klasama, ona u biznis, on u ekonomskoj, jer ni tokom leta za Aja Napu Ceca nije želela da imaju komunikaciju pa su bili totalno odvojeni. Sa ove distance je sasvim jasno da im nije bilo lako da kriju svoju ljubav, zbog koje su dugo bili na slatkim mukama, ali su zato mogli da se opuste čim su sleteli na Kipar i da uživaju u intimi Cecine vile na obali mora.
Najnovije detalje njihove veze i razloge zbog kojih se Cecin dečko iznenada povlači iz sveta modelinga, možete pročitati u štampanom izdanju tabloida STAR koji je već u prodaji.

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KRIJU SE: Ceca izbegavala dečka u avionu

Izvor: Kurir, 23.Jan.2016, 08:02

Ceca Ražnatović i 16 godina mlađi dečko Aleksandar Jovović izbegavali su se na aerodromu „Nikola Tesla“ kada su prvi put zajedno putovali na Kipar...Folk zvezda živela je u strahu da se ne sazna za njihovu vezu, pa su glumili strance...Zbog delikatne situacije bili su prinuđeni da u avionu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.