Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆA KUĆA U SELU, ISKEŠIRANE OGROMNE PARE: Ceca renovirala RODNI DOM u Žitorađi, zatim se POHVALILA slikom!

Svetlana Ražnatović Ceca je oduvek sa ponosom govorila o svom rodnom selu Žitorađi, a nedavno je na Instagram profilu objavila i snimak porodične kuće u kojoj je odrasla. Evidentno je da je kuća renovirana, pa ne možemo baš videti kako je zaista izgledala dok je folk diva živela u njoj sa svojom porodicom, ali su The post NAJVEĆA KUĆA U SELU, ISKEŠIRANE OGROMNE PARE: Ceca renovirala RODNI DOM u Žitorađi, zatim se POHVALILA slikom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

CECA RAŽNATOVIĆ NAPRAVILA PROMENU, A ONDA JE USLEDIO NJEGOV KOMENTAR!

Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2019, 17:05

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je nedavno oženila sina Veljka i napravila mu svadbu decenije na kojoj je prisustvovalo oko 500 zvanica, odlučila je da kao svekrva napravi mali promenu na sebi. Naime, pevačica je malo skratila kosu i isfenirala se, a promenom se pohvalila na Instagramu. Svi su bili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.