GROZNA SITUACIJA ZA SAD: Rusija planira da iskoristi svoje glavne adute?! Savetnik CIA obelodanio šta čeka neprijatelje Moskve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 08:51

GROZNA SITUACIJA ZA SAD: Rusija planira da iskoristi svoje glavne adute?! Savetnik CIA obelodanio šta čeka neprijatelje Moskve!

Rusija je ranije nagovestila da će se zemlja izboriti sa pritiscima sankcija koje je Zapad počeo da vrši na nju pre nekoliko godina.

- Adut za ruskog predsednika Vladimira Putina biće predstojeća zima 2024. Prošla zima u Evropi je bila neobično blaga, a EU se mučila da se izbori sa zalihama energenata. Sledeće godine vreme možda neće biti tako povoljno, a Rusija može biti nemilosrdnija kada je reč o efektivnom prekidu isporuke prirodnog gasa - rekao je Rikards.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Analitičar napominje da su antiruske sankcije dovele do suprotnog efekta i nanele više štete samoj američkoj ekonomiji.

Prema Rikardsovim rečima, trenutna situacija bi mogla da dovede do visokih cena energenata i recesije na Zapadu.

Moskva je istakla da Zapadu nedostaje hrabrosti da prizna neuspeh sankcija Rusiji.

U samim zapadnim zemljama više puta su se čula mišljenja da su antiruske sankcije neefikasne.

Putin je ranije rekao da je politika obuzdavanja i slabljenja Rusije dugoročna strategija za Zapad, a da su sankcije zadale ozbiljan udarac čitavoj globalnoj ekonomiji.

Prema njegovim rečima, glavni cilj Zapada je da pogorša živote miliona ljudi.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.