Toni Mendez, bivši špijun CIA, preminuo u 78. godini

Izvor: Danas, 21.Jan.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Mendez, bivši špijun CIA, preminuo u 78. godini

Getty ImagesU Centralno-obaveštajnoj agenciji je radio 25 godina Bivši agent Centralno-obaveštajne agencije (CIA) Toni Mendez, koji je poslužio kao inspiracija za Oskarom nagrađeni film Argo, preminuo je u 78. godini života. Bolovao je od Parkinsonove bolesti. U CIA je bio specijalista za prikrivanja, falsifikovanja i spasilačke misije. Najpoznatiji je po tome što je prokrijumčario šest […] Članak Toni Mendez, bivši špijun CIA, preminuo u 78. godini se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treba da pokažemo da želimo promene, a ne drugog vođu

Izvor: Danas, 21.Jan.2019

Stariji se sećaju priče po kojoj je drug Tito, kada se već približio svojoj osamdesetoj godini života, na nekom sastanku vrha partije izgovorio sledeću rečenicu: "A šta ako ja umrem jednog dana?" Nastao je tajac. Članak Treba da pokažemo da želimo promene, a ne drugog vođu se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

U EU čak 25 odsto velikih preduzeća koristi robote

Izvor: Danas, 21.Jan.2019

Prema istraživanju koje je sproveo Eurostat, u 2018. godini, sedam odsto preduzeća u Evropskoj uniji koja zapošljavaju najmanje 10 ljudi koristilo je industrijske ili uslužne robote. Članak U EU čak 25 odsto velikih preduzeća koristi robote se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.