Tajno razmenite poruke

Izvor: Domino Magazin, 21.Nov.2012, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno razmenite poruke

Kako da se krišom dopisujete a da vas ne uhvate (osim ako niste direktor CIA)

Evo male škole špijunaže koju možete da naučite od direktora CIA David Petraeusa.

Koji jeste doduše uhvaćen zbog preljube, ali ne zato što nije znao kako se tajno razmenjuju poruke a da vas ne uhvate, već zbog ženske ljubomore!

Dakle ovako! Recimo želite sa nekim da se dopisujete ali se plašite da će vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << špijunirati CIA, KBG, BIA, Severna Koreja, komšije ili neko treći! Evo kako su to uradili direktor CIA i njegova ljubavnica Paula Broadwell.

Oni su otvorili novi Gmail nalog pod lažnim imenom! Oboje su imali pristup nalogu, odnosno znali korisničko ime i šifru. Poruke za drugog su pisali, ali nikada nisu slali već su ih ostavljali kao snimljene "draft" verzije. Tajna je u tome što tako poruke nikada nisu putovale Internetom pa nisu ni mogle da budu presretnute od strane bezbednostnih struktura! A to je dakle idealan način da sakrijete nešto važno od neželjenih pogleda!

Eto sada znate kako da se tajno dopisujete!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.