Stejt department: Nalazi o Kašogijevom ubistvu nisu konačni

Izvor: RTS, 17.Nov.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stejt department: Nalazi o Kašogijevom ubistvu nisu konačni

Američki Stejt department izdao je saopštenje da vlada SAD nije donela konačni zaključak o tome ko je učestvovao u ubistvu saudijskog novinara Džamala Kašogija.
Stejt department je izdao saopštenje nakon što su se u brojnim medijima pojavili izveštaji da je američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) donela zaključak da je saudijski princ Muhamed bin Salman naredio Kašogijevo ubistvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Rojters.

"Izveštaji koji tvrde da je vlada SAD donela konačni zaključak su netačni. Postoje brojna pitanja bez odgovora po pitanju ubistva gospodina Kašogija", rekla je portparolka Stejt departmenta Heder Nojert.
Nojert je istakla da će Stejt department raditi na pronalasku činjenica o ubistvu Kašogija.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.