Snouden nestao, Rusi nude azil?

Izvor: RTV Pink, 11.Jun.2013, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snouden 'nestao', Rusi nude azil?

. . . Bivši radnik CIA Edvard Snouden, koji je otkrio aferu o špijuniranju preko interneta, od juče nije na poznatoj adresi u Hong Kongu. Čovek, koji je obelodanio dokaze kako američka vlada prate svaki korak korisnika interneta, u potrazi za zemljom koja će mu dati azil. Iz Kremlja poručuju da je Rusija spremna da razmotri zahtev za davanje azila Snoudenu.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

SAD: Da li će Snoudenu biti potreban azil?

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2013, 14:17

VAŠINGTON - Edvard Snouden (29) bivši radnik CIA koji je uznemirio svet otkrićem da se vlada njegove zemlje bavi špijuniranjem internerta, kao da je nestao pre dva dana iz Hong Konga, a javnost zasad samo nagađa o njegovom trenutnom i budućem utočištu u koje će verovatno otići izbegavajući...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.