Rashladi se uz najaktuelnije filmske hitove i omiljene junake

Izvor: Prva.rs, 26.Jul.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rashladi se uz najaktuelnije filmske hitove i omiljene junake

Džejson Born
Pol Gringras, reditelj „Bornove nadmoći“ i „Bornovog ultimatuma“, ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke. Metu Dejmonu se u ovom nastavku pridružuju i Džulija Stajls, Vinsent Kasel, Tomi Li Džons i prelepa Alisija Vikander.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Premijera: sreda, 27. jul, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza.
Film se nalazi u distribuciji Taramount Film distributerske kuće.
Odred otpisanih
Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak vladine službenice Amande Voler (Vajola Dejvis). Pod nazivom ODRED OTPISANIH kreću u samoubilačku misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice. Režiju filma potpisuje Dejvid Ajer, a u glavnim ulogama su se našli Margo Robi, Džared Leto, Vil Smit, Kara Delavinj, Džaj Kortni i mnogi drugi.

Premijera: sreda, 3. avgust, u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.
Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće.

Karte za premijerne projekcije navedenih filmova su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Novi "Born" stiže u bioskope: Pogledajte kako je nastala jedna od najboljih filmskih jurnjava

Izvor: Blic, 26.Jul.2016

Met Dejmon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Džejsona Borna. Pol Gringras, reditelj "Bornove nadmoći" i "Bornovog ultimatuma", ponovo se pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz senke...U "Džejsonu Bornu", Dejmonu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.