PROCURELI DOKUMENT: Srbija će goreti zbog...

Izvor: Press, 24.Jan.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELI DOKUMENT: Srbija će goreti zbog...

Ruski hakeri otkrivaju tajni plan CIA za Balkan-NOVI BALKANSKI RAT!
Cilj ovog plana je da se izazivaju konstantni ratovi na prostoru Balkana kako bi se s jedne strane EU destabilizovala, u čemu Amerikancima svesrdno pomažu Englezi i njihova obaveštajna služba. Dok s druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je cilj da se Balkan maksimalno isprazni od domicilnog stanvništva kako bi se na taj prostor naselile izbeglice sa Bliskog istoka!
Naime, Amerikancima i Englezima nikako ne odgovara da Nemačka preuzme kormilo EU i da postane neka buduća ekonomska ili vojna sila. U tu svrhu se planski dovode migranti sa Bliskog istoka kako bi maksimalno destabilizovali EU i doveli do njenog raspadanja. Međutim države članice Eu su prozrele ovaj plan i na sve načine blokiraju priliv migranata tako da je rešenje da se oni nasele na Balkan.
U tu svrhu CIA je dovela HDZ na vlast u Hrvatskoj, podržava Izetbegovića u Bosni i planira da Šešelja dovede za predsednika Srbije. Tada bi se stvorili svi uslovi za novi Balkanski rat kome se kraj i dometi ne mogu predvideti, no po proceni CIA većinsko domicilno stanovništvo koje je svakako ogorčeno korumpiranim političarima i lošim državnim sistemima bi se masovno odselilo a ne njegovo mesto bi bili dovedeni Arapi, Sirijci, Pakistanci i drugi azijski i afrički narodi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.