Ovo znači rat

Izvor: NaDlanu.com, 19.Apr.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo znači rat

Sudeći po ovoj komediji prijateljstvo se brzo zaboravlja kada se pojavi jedna žena koja obojici zavrti pamet. McG opet režira adrenalinsku akciju sa odličnom podelom uloga.

Najbolji operativci agencija CIA ujedno su i najbolji prijatelji, koji čuvaju leđa jedan drugom kada su u opasnosti. Međutim, kada se nađu u situaciji da se obojica zaljube u istu ženu, zaboravljaju da su nekada zajedničkim naporima obarali čitave vlade sa vlasti. Svoje špijunske veštine i najsavremenije oružje oni sada koriste u borbi jedan protiv drugog, dok ona nikako ne može da se odluči ko je od njih dvojice više privlači.Režija: McG Uloge: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.