Ovo je prvi srpski naučno-fantastični film

Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prvi srpski naučno-fantastični film

Agenti CIA dolaze u Srbiju da pronađe američki špijunski satelit koji se srušio kod nas i spasi šta se može spasiti od informacija. Ali umesto običnog satelita nalazi nešto drugo što je stiglo iz svemira i situacija počinje da se komplikuje... To je početak ostvarenja “Procep”, prvog našeg naučno-fantastični filma.

“Procep” će biti prikazan 6. marta na Festu a na premiejru stižu i Ken Fori i Katarina Čas koji uz Dragana Mićanovića igraju glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulofe u novom filmu Dejana Zečevića. Sa njim su radili producenti filmova “Moamula” i “Zona mrtvih”.

- Igram Smita, dugogodišnjeg agenta CIA i Interpola, koji se bliži penziji, ali je povučen s jedne istrage da bi pronašao jako bitne internacionalne podatke koji su se nalazili u svemirskom brodu koji se nedavno srušio u Srbiji. Smit je iskusan, malo iznuren, a neki u agenciji ga smatraju nepredvidljivim jer radi ono što on hoće - kaže o svom liku čuveni Ken Fori.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.