Izvor: Blic, 17.Dec.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJMOĆNIJA SRPKINJA NA SVETU PO "FORBSU" Otac Fibi Novaković je stigao iz Srbije sa 50 dolara u džepu, a ona je od službenice CIA stigla na čelo jedne od NAJVEĆIH AMERIČKIH KORPORACIJA

Angela Merkel na prvom, Opra Vinfri na dvadesetom, a Fibi Novaković, biznismenka srpskog porekla, na 24. je mestu Forbsove liste 100 najmoćnijih žena sveta u 2019. godini. Fibi Novaković (61) je jedna od dve Srpkinje na ovoj listi, ali je bolje pozicionirana od druge - premijerke Srbije, Ane Brnabić. Dakle, ko je ta moćna žena anglosaksonskog imena, a srpskog prezimena - Fibi Novaković?
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJMOĆNIJA SRPKINJA: Otac joj stigao iz Srbije sa 50 DOLARA, a sada je na čelu jedne od NAJVEĆIH AMERIČKIH KORPORACIJA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019

Radila u CIA...Angela Merkel na prvom, Opra Vinfri na dvadesetom, a Fibi Novaković, biznismenka srpskog porekla, na 24. je mestu Forbsove liste 100 najmoćnijih žena sveta u 2019. godini. Fibi Novaković (61) je jedna od dve Srpkinje na ovoj listi, ali je bolje pozicionirana od druge - premijerke Srbije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.