Mađarska sobarica

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska sobarica

Naslov ove velike igre sa Dominikom Stros-Kanom je hegemonija dolara, tema je "big mani" Vol strita, egzekutor je Imperija, taktička meta je Evropa, via Nikolas Sarkozi, a neposredni izvođač radova je CIA. Mada član istog, globalnog, neoliberalnog, monetarnog zločinačkog udruženja, Stros-Kan je bio sazreo za odstrel. Drznuo sa da prošapće ideju o zameni dolara za valute rastućih ekonomskih sila, kao što je kineski juan, u valutnoj korpi MMF-a. Taknuo je u strašni "Vašington-Vol strit konsenzus" - američku hegemoniju i dominantnu kontrolu nad "velikim novcem" još od Breton Vuda (1945).
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mađarska sobarica

Izvor: TvojPortal.com, 24.Maj.2011, 09:41

/vesti online/ Naslov ove velike igre sa Dominikom Stros-Kanom je hegemonija dolara, tema je "big mani" Vol strita, egzekutor je Imperija, taktička meta je Evropa, via Nikolas Sarkozi, a neposredni izvođač radova je CIA. Mada član istog, globalnog, neoliberalnog, monetarnog zločinačkog udruženja,...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.