Legiju hoće da ubije CIA

Izvor: Glas javnosti, 20.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legiju hoće da ubije CIA

BEOGRAD - Milorada Ulemeka Legiju (40) želi da ubije CIA, zato što on ima podatke o njihovoj saradnji sa nekim našim političarima i našim kriminalnim klanom. Mislim da je po njihovom nalogu Legiji podmetnut pištolj u zatvoru da bi kasnije mogli da insceniraju njegov pokušaj bekstva. Prema tom scenariju bi mu pucali u leđa, a onda objavili da je ubijen u pokušaju bekstva. Isprazne šaržer u leđa i završe posao - kaže za Glas Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Đorđević, diplomirani elektroinženjer, bivši obaveštajac i autor knjige „CIA ubila Đinđića“.

Đorđević kaže da je takav „scenario“ primenjen i u slučaju ubistva vođa zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma.

Sakrio čipove

u inostranstvu

- Oni su ubijeni u Centralnom zatvoru, pa su njihova tela prebačena u Meljak. Utvrđeno je da nisu imali oružje i da su mrtvi preneti u Meljak - tvrdi Đorđević, dodajući da sa stranim obaveštajnim službama „nije sarađivao zemunski nego surčinski klan“.

Đorđević naglašava da je Legija za mnoge nezgodan svedok jer je na sigurno sakrio kompromitujuće snimke iz Šilerove ulice o susretima i dogovorima pojedinih političara i stranih obaveštajaca sa pokojnim vođama zemunskog klana.

- Svu dokumentaciju je sklonio u inostranstvo, najverovatnije u Francusku jer je tamo bio u Legiji stranaca. On poseduje mikročipove - snimljenih razgovora naših političara koji koji su posećivali Šilerovu i tamo se sastajali sa obaveštajcima CIA. Legija ima snimljena 32 njihova susreta - navodi naš sagovornik.

Političari u strahu

Đorđević tvrdi da pojedini političari strahuju od tih snimaka koji su sada, prema njegovim saznanjima, u rukama pripadnika Legije stranaca.

SATANIZACIJA, PA LIKVIDACIJA

Đorđević otkriva i da je nedavno saznao iz dobro obaveštenih izvora da se Legija požalio svojoj supruzi Aleksandri Ivanović da ne može više da izdrži u zatvoru.

- Rekao je da neće da beži, već će da otvori karte do kraja.

Hoće da otkrije do sada strogo čuvane tajne o pozadini ubistva Zorana Đinđića i slučaju „Ibarska magistrala“. S tim su, očigledno, upoznati špijuni iz CIA i MI 6, koje se drže pravila „satanizacija, pa likvidacija“ - zaključuje Đorđević.

DAKLE ZAVRCETE,UVRCETE,LAZETE I TO VEC POSTAJE PARANOICNO!IMA LI NEKO NOPRMALAN TAMO KOD VAS U REDAKCIJI!?KOJE BUDALASTINE I LAZI!!!KAKO VAS NIJE STID I SRAMOTA!?

Cela ova prica iz samog pocetka je bila veoma providna i sklepana.Svi znamo da oni nkoji su hteli Djindjica mrtvog takodje su zeleli da se uklone "beretke".Vec sam napisala na druom mesto koliko je sve ovo jadno i da samo Amerikanci imaju ovakvu mastu i nacin rada ali ovo je toliko providno da je postalo ponizavanje inteligencije srpskog naroda.

koji ste vi govnjari u glasu, da objavljujete ovakve gluposti DB-a....

Masta moze svasta!

Sto do sada nisu ubili Karadicizica, Mladica... i sve ostale "izdajnike" koji su placenici CIE. Da ne govorim o Seselju, narodnim poslanicima... Mozda je i Bora direktno umesan u takvu zaveru?

"Pobegao iz Čada da se bori za svoj narod".Dokle više glorifikovanja običnih ubica i kriminalaca, on je došao jer je osetio pogodan trenutak da se obogati.Jer tih ratnih godina sav šljam je došao do izražaja i dobio je na značaju.U normalnim okolnostima on nikad ne bi bio "pukovnik" već sitni prestupnik i protuva.

PS.A što se tiče teorija zavere ,Dejane Lucicu vrati se sve ti je oprosteno!

CIA snajka, CIA... unistili su pola sveta - sad oce i Lediju! Jako dobra prica, ima samo par nelogicnosti:

1. Da Legija poseduje bilo sta sto bi (realno) moglo da kompromituje vlast ili politicare (znaci materijalne dokaze) - on bi to vec upotrebio pet puta do sada. On je osudjen na 40 godina robije (visestruko) - davljenik se za slamku hvata.

2. Da CIA zeli da ubije Legiju to bi vec bilo gotovo do sada. Nema lakse mete od one koja je u zatvoru. Brdo zatvorenika i ubica na gomili, das im malo obecanja, para i privilegija - nestao bi Legija preko noci. A razlog ne bi bio pokusaj bekstva i sarzer u ledja nego zatvorska tuca, borba za moc u zatvoru ili ogorcenost zatvorenika zbog ubistva Djindjica.

Cini se da je ipak Legija postao malo nervozan, planirao je da se preda (da li svojom voljom da li u dogovoru sa nekim) pa onda ce postati heroj na sudjenju (ili zrtva sve jedno), i onda ce ako nista ne uspe - da zapali iz zatvora i ode u senku iz koje je i dosao. Izgleda da mu prvi (?) pokusaj paljenja iz zatvora nije uspeo...

Доста са тим лешинарима српства! Легија је обичан криминалац и шверцер - УДБАШ - КОМУНИСТА - ЛАЖНИ ПАТРИОТА ! ТАКВИ НЕ ЗАСЛУЖУЈУ ДА ЈА ЗА ЊИХ ЖРТВУЈЕМ БУДУЋНОСТ СВОЈЕ СРБСКЕ ДЕЦЕ!

Kada se probudio, ono noge otkrivene.

kakav strucnjak: prvo kaze da sa stranim sluzbama nije saradjivao zemunski nego surcinski klan.

a onda u sledecoj recenici prica o tajnim sastancima u silerovoj sa stranim agentima.

pa bar uvezbaj pricu koju serviras, ako mislis da ti prodje

i da uzmes koji euro od prodaje knjiga

p.s. mnogo gledas filmove i 007

CIA snajka, CIA

Dosta bre teorija zavere, ovaj "inzenjer" ima mastu vecu od petogodisnjeg deteta,a i GLAS sto prenosi ovakve nebuloze i velica ubice i teroriste svodi sebe na vrednost upotrebljenog toalet papira!

Ha ha ha, ovo me podseca na stara dobra Miloseviceva vremena, CIA, Vatikan....

bre ljudi, da svasta pisete, to znamo, ali i da svakakvim budalama dajete prostor i to znamo, ali bre brate, vi ocigledno nemate meru kada ovakvim tekstovima testirate sta mi ,vasi citaoci, mozemo da progutamo. hm, pustate filmove sebi i vi i zlocinac legija i djordje djordjevic, i dobro vam ide, ako sami dajete ocene o sebi. mada, to navodno bekstvo bih ja iskoristio da skratim legijin boravak u zatvoru i prebacim ga na jedno od beogradskih grobalja, odatle ne bi mogao da pobegne, valjda. jedino ako nije neke, do sada, skrivene sposobnosti stekao u legiji stranaca, pa i odatle pobegne. tek tu bi bio prvi kome je uspelo bekstvo odatle. ovo i ne morate da objavite, najverovatnije da i necete, samo cemo da se uverimo koliki ste profesionalci i koliko ste nepristrasni.

Ako je stvarnost neverovatno surova onda je prema tome i pisanje surovo neverovatno

gde samo nalazite ovakve likove?

razumem da Legijina mama veruje u dobrotu svoga sina ali ovo...

i zasto se to sve mora objavljivati ?

Ајде прикажизе једном те сникме, или барем један део. Волео бих да се ти снимци појаве у време предизборне кампање, па да видимо како се шмрче дрога по Шилеровој улици. То ће бити одлична представа пред изборе.

Opet vama CIA u glavama a niko nesme da prozove UDBU. A Legija zna dobro kako zvrsava TOALET PAPIR posle upotrebe. Vreme dolazi polako ali sigurno da se povuce rucica vodokotlica. Legija ce zavrsiti kao i svi saradnici UDBE. Arkan,Siptar,Kum i ostali koji su se kurcili znackama UDBE.

Posle isplate miliom dolara za huligana Kovacevica,sve vise verujem da ja sve ovo tacno.Mnogo je kurumpiranih u vrhu a mrtva usta ne govore.

Ovo sa legijom stranaca je totalna glupost,Djordjevic cita previse krimi romane,verovatno je zato i bivsi obavestajac?

Samo još da nađete budalu koja će da poveruje u ovo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.