JEDNA OPCIJA JE RASPLAMSAVANJE RATA NA BALKANU BIvši agent CIA-e izneo zabrinjavajuće tvrdnje Amerika je u stanju očaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 08:32

"JEDNA OPCIJA JE RASPLAMSAVANJE RATA NA BALKANU" BIvši agent CIA-e izneo zabrinjavajuće tvrdnje "Amerika je u stanju očaja"

Metode Amerike su prilično jasne.

Sjedinjene Američke Države mogle bi da otvore novo žarište i zapale balkansko bure baruta u pokušaju da zaustave Rusiju u Ukrajini!

Ovo šokantno predviđanje izneo je bivši analitičar Centralno obaveštajne agencije (CIA) Lari Džonson.

Na konstataciju da na Balkanu i u Srbiji postaje strahovi da će se SAD u potrazi za nekom pobedom na geopolitičkom planu okrenuti ovim prostorima, Lari Džonson je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je to svakako jedna od mogućnosti.

- U stanju očaja u kojem je Amerika,  pokušavajući da zaustavi Rusiju u Ukrajini, jedna od opcija je rasplamsavanje rata na Balkanu - istakao je Lari Džonson.

- Pokušavali bi da skinu vlade za koje smatraju da su na strani Rusije. Zapad se ponaša prilično očajnički - ocenio je Džonson.

Bivši agent CIA podvukao je treba pratiti tokove novca kako bi se otkrilo koje organizacije su povezane sa američkom obaveštajnom službom i drugim institucijama.

- Novac iz inostranstva šalje se na Balkan. Znam za jedan medij koji dobija ogromne pare od Soroša i od Stejt departmenta. Svaka organizacija koja je povezana sa SAD, garantujem vam, dobijaju novac od Stejt departmenta ili od CIA - navodi Džonson i detaljno obrazlaže za šta se tako "uložen" novac koristi.

- Da bi se ukaljali pojedini političari. Da naprave takvu priču da bi intervencija sa strane bila opravdana - bivši analitičar CIA-e.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.