CIA naručila posuđe iz Poljske

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA naručila posuđe iz Poljske

CIA je naručila ručni rad poljskih eksperata - obojeno posuđe sa znakom američke obaveštajne agencije.

Helena Smolenska, šefica firme iz Boleslavjeca koja je napravila komplet posuđa, rekla je da je najteži deo bio pogoditi dizajn oznake CIA i boju, da bi se uklopilo u plavi cvetni dezen.

Ona je rekla da je komplet bio gotov "pre nekoliko meseci", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali da nije sigurna šta je navelo CIA da ga naruči baš u njenoj firmi.

Smolenska veruje da je do toga došlo zbog prošlogodišnje posete, nedaleko odatle stacioniranih, američkih vojnika koji su uživali pokušavajući da dekorišu šoljice za čaj.

CIA je dala dozvolu firmi da govori o posuđu.

Svaki komad posuđa na donjoj strani nosi tradicionalni znak ove poljske firme stare 65 godina.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

CIA naručila posuđe iz Poljske

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2018, 10:08

CIA je naručila tajni ručni rad poljskih eksperata - obojeno posuđe sa znakom američke obaveštajne agencije...Helena Smolenska, šefica firme iz Boleslavjeca koja je napravila komplet posuđa, rekla je da je najteži deo bio potrefiti dizajn oznake CIA i boju, da bi se uklopilo u plavi cvetni dezen...Ona...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.