CIA ima novi logo - i svi ga ismevaju

Izvor: B92, 08.Jan.2021, 18:04

CIA ima novi logo - i svi ga ismevaju

CIA je napravila novi logo koji izgleda kao da je pravljen za najavu za rejv žurke.

U ponedeljak je CIA pokrenula rebrendiranje koji ima za cilj da podstakne mlađe, "raznovrsnije" grupe ljude i distancira se od svoje prethodne reputacije "kluba dečaka".

I tako u tandemu s heštegom #DiscoverCIA, organizacija je pokrenula novu veb stranicu i dizajn logotipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - na veliku sreću Tviteraša.

Kao što su ljudi na mreži primetili, sa svojim crno-belim krugom i talasastim linijama, logotip liči na nešto što bi se pojavilo na flajeru za tehno festival.

"Rebrendiranje CIA kao modularnog festivala sintisajzera u Berlinu", rekla je komičarka Sara Skujirm, dok je novinar Maks Perl dalje istakao da je logotip "bukvalno plakat festivala Mutek".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.