CIA agent otkrila kako vaspitava decu: Zbog njenih metoda ceo svet je ŠOKIRAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 11:53

CIA agent otkrila kako vaspitava decu: Zbog njenih metoda ceo svet je ŠOKIRAN!

Mnogi smatraju da svet postaje sve surovije mesto za život, a u takvim okolnostima prvi poriv svakog roditelja jeste da dodatno zaštiti svoju decu

Ne može se tvrditi da će saveti skandinavskih majki, ni majki špijunki CIA, naići na široko odobravanje, ali će sigurno ukazati da nešto treba promeniti u podizanju generacija prinčeva i princeza

. Ali, da li je to ispravan put? Ili su korisniji saveti koje Kristina Hilsberg daje u knjizi Licenca za roditelja? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Knjiga treba da izađe početkom juna, ali najave izdavača već su podigle prašinu.

Jer, Kristina je dvadeset godina radila kao tajni agent američke tajne službe CIA. U vaspitanju svoje dece koristila je tehnike i metode koje je naučila tokom obuke za posao kojim se bavila. Zatim je odlučila da napiše knjigu u kojoj će čitaocima predočiti kako joj je njena karijera špijuna pomogla da podigne sposobnu i samostalnu decu.

Ostatak teksta pročitajte na tosamja.media.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.