CIA: Zavirite u naš Dosije X

Izvor: B92, 27.Jan.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA: Zavirite u naš "Dosije X"

Konačno je stigao dan koji su svi ljubitelji NLO-a i oni koji veruju „da je istina tamo negde” željno iščekivali. CIA je objavila stotine dokumenata o letećim tanjirima.

Iz ove agencije su sa dozom humora istakli da bi Foks Molder sigurno voleo da iskoristi ta dokumenta radi dokazivanja postojanja vanzemaljaca (aludirajući na glumca popularne serije “ Dosije X”).

“Odlučili smo da objavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << informacije koje će i skepticima i pravim vernicima biti zanimljive”.

Sva dokumenta datiraju iz perioda između 1940-ih i 1950-ih godina i uključuju informacije iz Istočne Nemačke (1952) gde su agenti istraživali priču o “ogromnom letećem tanjiru” koji je imao prečnik oko 15 metara.

U drugom dokumentu koji će razveseliti ljubitelje natprirodnih sila i vanzemaljaca ističe se da su slični “leteći tanjiri” viđeni u Španiji i severnoj Africi.

CIA je čak objavila i nekoliko slika navodnih vanzemaljskih objekata, uključujući NLO i delove tela vanzemaljca.

Iznenađujuće je to što se objavljivanje ovih dokumenata podudara sa premijernim emitovanjem popularne serije “Dosije X”.

U jednom od fajlova se i savetuje kako da napravite što bolje fotografije NLO-a.

“Napravite što više fotografija neidentifikovanog letećeg objekta, a ukoliko je to moguće neka se na slici vidi i predeo zemlje, a ne samo objekat”, poručili su iz agencije.

.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVIRITE U NAŠ DOSIJE X: CIA objavila dokumente o letećim tanjirima i vanzemaljcima

Izvor: Kurir, 27.Jan.2016

Konačno je došao dan za sve ljubitelje NLO-a koji veruju da je "istina tamo negde"...CIA je saopštila da je objavila hiljade klasifikovanih dokumenata o letećim tanjirima. Naravno, Internet je potpuno poludeo razmatrajući postoji li život izvan naše planete...Iz ove agencije su sa dozom humora...

Nastavak na Kurir...

CIA objavila dokumente o NLO!

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jan.2016, 10:54

Konačno je stigao dan koji su svi ljubitelji NLO-a i oni koji veruju „da je istina tamo negde” željno iščekivali. CIA je objavila stotine dokumenata o letećim tanjirima. Iz ove agencije su sa dozom humora istakli da bi Foks Molder sigurno voleo da iskoristi ta dokumenta radi dokazivanja postojanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.