CIA U PANICI, HAVANSKI SINDROM SE ŠIRI: Ko je ućutkao obaveštajce koje je napala misteriozna bolest? VIDEO

Izvor: Kurir, 06.Maj.2021, 20:49

CIA U PANICI, HAVANSKI SINDROM SE ŠIRI: Ko je ućutkao obaveštajce koje je napala misteriozna bolest? VIDEO

Više od desetak službenika CIA koji služe na više prekomorskih lokacija vratilo se u Sjedinjene Države da potraže negu ove godine nakon što su prijavili simptome koji su u skladu sa "Havanskim sindromom", misterioznom, iscrpljujućom bolešću za koju se smatra da je već pogodila veliki broj američkog osoblja od 2016. godine, prema sadašnjim i bivšim američkim zvaničnicima i ljudima koji su upoznati sa tim pitanjem.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Hara" misteriozna bolest među obaveštajcima, CIA u panici - Ko ih ućutkava? VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2021

Više od desetak službenika CIA vratilo se u SAD da potraže negu nakon što su prijavili simptome koji su u skladu sa "Havanskim sindromom"...Ova bolest je misteriozna i iscrpljujućaza koju se smatra da je već pogodila veliki broj američkog osoblja od 2016. godine, prema sadašnjim i bivšim američkim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.