CIA, SNAJKA, CIA: Medvedev komentarisao pokušaj državnog udara u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 08:53

CIA, SNAJKA, CIA: Medvedev komentarisao pokušaj državnog udara u Nemačkoj

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, komentarišući pokušaj državnog udara u Nemačkoj, istakao je da Nemačka nema potpuni suverenitet na svojoj zemlji.

Prema njegovom mišljenju, odluku donosi "duboka američka država".

- Nemačka nema puni suverenitet na svom tlu. Odluke o nemačkim energetskim, industrijskim i odbrambenim pitanjima donosi "duboka američka država" - piše Medvedev na svom Telegram kanalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ironično je primetio i pominjanje umešanosti Rusije u pokušaj državnog udara, koji je sprečen dan ranije.

- Naravno, oni nagoveštavaju vezu sa Rusima. Kako drugačije? Sve podmukle zavere, svetski ratovi, razorni zemljotresi i smrtonosne epidemije su od nas. Ponosni smo, iako još nismo uspeli - rekao je političar.

Podsećamo, dvadeset pet osumnjičenih članova i pristalica ekstremno desničarske terorističke grupe privedeno je tokom racija širom Nemačke, saopštilo je Federalno tužilaštvo Nemačke i nemački ministar pravde Marko Bušman.

Bušman je rekao da su istrage usmerene protiv osumnjičene terorističke mreže sa vezama sa poznatim pokretom "Građani Rajha", koji ne priznaje zvaničnu nemačku vladu, prenosi Dojče vele (DW).
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zahvaljujući Zelenskom – Rusija ide do kraja

Izvor: B92, 08.Dec.2022

Kijev je odbio pregovore i Rusija će zahvaljujući tome svoj posao završiti do kraja, rekao je zamenik Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev...Medvedev je komentarisao to što je list "Tajm" predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog proglasio za "Čoveka godine"...Po mišljenju Medvedeva, i ruski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.