„CIA“ објавила шему великог подмићивања: Уплетен и Вук Јеремић (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 13:27

„CIA“ објавила шему великог подмићивања: Уплетен и Вук Јеремић (ФОТО/ВИДЕО)

CIA“ објавила је шему великог подмићивања у коју је уплетен и лидер Народне странке Вук Јеремић. Фото: PrtSc И раније су амерички медији објављивали да је лидер Народне странке уплетен у велику корупционашку аферу у САД, а у коју је уплетена и породица америчког председника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Џоа Бајдена.
На конференцији за медије амерички званичници су објавили да је читава шема компликована, као и да је и замишљена да буде компликована како се новац не би могао пратити.
“Знали су шта раде и знали су како то да ураде, и радили су то више пута по целом свету”, речено је на конференцији за медије у САД.
Истакнуто је да је комисија која је истраживала ту аферу открила да велику улогу у њој има српски опозициони политичар Вук Јеремић. Све је повезано с Кином, али и уносним пословима породице Бајден, односно Хантера Бајдена у Украјини и тиме да се кинески новац “сливао” на рачуне Хантера Бајдена.
Званичници „CIA“ покушали су објасне све детаље и токове новца на конференцији за медије, јер је реч о афери која месецима тресе Америку.
Фото: PrtSc С друге стране, поједини медији у Србији примећују да је “врло занимљиво да су наводни ‘протести против насиља’ које у Србији организује опозиција, чији је један од гласноговорника управо и Вук Јеремић, пласирани баш у тренутку када је ЦИА изнела кључне доказе о афери и Јеремићевој умешаности”.
“Дакле, може се поставити само питање, да ли се опозиција у Србији у протеклим данима толико залаже за “борбу против насиља” само како би прекрила ову велику аферу која испливава на површину”, запитале су Вечерње новости.
What we know: Chinese Communist Party money flowed into Biden family bank accounts and they got access they couldn’t otherwise get.
The DOJ needs to get off its ass and investigate. pic.twitter.com/ywqG5nfR1a
— Rep. Nancy Mace (@RepNancyMace) May 10, 2023

Hrvatski mediji zajedno sa opozicijom napadaju Vučića: Zajednički cilj im je slabljenje Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „CIA“ објавила шему великог подмићивања: Уплетен и Вук Јеремић (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.