ČEKA SE ODGOVOR AMERIKE: Iran sprema POGUBLJENJE 17 špijuna CIA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA SE ODGOVOR AMERIKE: Iran sprema POGUBLJENJE 17 špijuna CIA!

RAT NA POMOLU!

Iranske vlasti saopštile da su otkrile špijunsku mrežu CIA agenata koji su "vršljali" po Iranu, prenela je poludržavna iranska agencija Fars.

- Velika američka sajber-špijunska mreža kojom rukovodi CIA otkrivena je u Iranu. Nekoliko agenata je uhapšeno - saopštio je jedan zvaničnik iranske obaveštajne agencije, prenose mediji.

#Iran intelligence ministry says captures >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17 professional spies working on behalf of #CIA https://t.co/saobYnAcQ1 pic.twitter.com/j62VEthSxl

— Press TV (@PressTV) July 22, 2019

Agencija Fars je prenela da je taj zvaničnik izjavio da je identifikovano 17 špijuna CIA, a da je nekoliko njih osuđeno na smrt.

#BREAKING: "Réseau de la #CIA" démantelé en #Iran: 17 arrestations, des condamnations à morthttps://t.co/M8krhKZN4M

— i24NEWS Français (@i24NEWS_FR) July 22, 2019

Očekuje se reakcija SAD, koja je s Iranom već mesecima u sve većem i većem sukobu, najpre oko povlačenja Vašingtona iz iranskog nuklearnog sporazuma, a zatim i oko "igre" sa napadnutim i zaplenjenim tankerima u Persijskom zalivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iran uhapsio 17 špijuna CIA, neki osuđeni na smrt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019

Iran je uhapsio 17 špijuna koji rade za američku Centralnu obaveštajnu agenciju (CIA) i neki od njih su osuđeni na smrtnu kaznu, saopštila je danas iranska državna televizija...Ministarstvo za obavestajne poslove saopštilo je da je razbilo špijunsku mrežu CIA i da je 17 špijuna uhapšeno, prenela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.