BAJDEN NASTAVLJA GDE JE OBAMA STAO: Za šefa CIA postavlja desnu ruku bivšeg predsednika?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 21:10

BAJDEN NASTAVLJA GDE JE OBAMA STAO: Za šefa CIA postavlja desnu ruku bivšeg predsednika?

Bajden preuzima funkciju 20. januara

Izabrani predsednik SAD Džo Bajden razmatra da postavi Toma Donilona, iskusnog diplomatu i bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost u administraciji Baraka Obame, za direktora agencije CIA.

Agencija podseća da je funkcija direktora CIA jedna od najizazovnijih za Bajdenovu administraciju, nakon što je Donald Tramp optuživao ovu agenciju da je "deo državne zavere koja minira njegovo predsedništvo".

Bajden, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji preuzima funkciju 20. januara, takođe je razmatrao da postavi Majkla Morela, koji je bio zamenik direktora CIA i vršilac dužnosti dva puta u Obamino vreme.

Koga god da odabere, Bajden je blisko sarađivao sa obojicom.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.