Agenti CIA tvrde da su našli dokaz da je Hitler iscenirao smrt i pobegao iz svog bunkera za Južnu Ameriku

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agenti CIA tvrde da su našli dokaz da je Hitler iscenirao smrt i pobegao iz svog bunkera za Južnu Ameriku

Adolf Hitler, navodno, isenirao je sopstvenu smrt i pobegao je iz bunkera u Berlinu, odletevši u tajno vojno skrovište u Argentini, gde je planirao da stvori Četvrti rajh.

Možda zvuči kao naučna fantastika, ali bivši operativci CIA Bob Baer i Tim Kenedi, koji je učestvovao i u "lovu" na Osamu Bin Ladena, u novom dokumentarcu Histori kanala tvrde da su našli dokaz da je Hitler, zapravo, započeo nov život u Južnoj Americi.

Pročešljavši 14.000 tajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dokumenata ovi špijuni otkrili su da postoji i druga priča, nasuprot onoj zvaničnoj da je počinio samoubistvo uz svoju suprugu Evu Braun, 30. aprila 1945. godine.

Jedan dokument, piše Dejli Mejl, iz britanske obaveštajne službe, tvrdi da je Firer otputovao iz nemačke prestonice dan pre nego što je zvanično objavljeno da je počinio samoubistvo.

U dokumentima se, navodno pominje peti izlaz iz bunkera koji je vodio na neki otvoreni prostor, odakle je lako mogao da pobegne.

Sva svedočenja vode ka tome da je završio u Argentnini u nekakvom vojnom tajnom objektu, gde je planirao da osnuje Četvrti rajh čija bi centrala bila u toj južnoameričkoj državi.

Ovo potvrđuje i činjenica da su desetine hiljada nacista stigle u Argentinu posle Drugog svetskog rata.

Postoji i misterija oko dokaza o Hitlerovoj smrti, jer su njihova tela, navodno, stavljena u ćebad, spuštena u rupu u dvorištu i spaljena.

Maja 1945. godine ruski forenzičari iskopali su ostatke za koje se pretpostavlja da pripadaju Hitleru, a jedino deo donje vilice je ostao kao nešto što može da identifikuje žrtvu.

Veruje se da je Hitler drugi put sahranjen Magdeburgu u Istočnoj Nemačkoj, a da ga je konačno KGB 1970. godine kremirao i tajno bacio njegov pepeo u reku.

Dvojica agenata CIA tvrde da samo Rusi mogu da rasvetle celu misteriju, ako dozvole ispitivanje ostatka donje vilice nađene pored bunkera. Rusija, međutim i dalje, navodno, ne dozvoljava forenzička ispitivanja, zbog čega je ova tajna i dalje nerasvetljena.

"Da bismo zaokružili ovu istorisjku priču, neophodna nam je ta vilica!", apeluju agenti.

Nema direktnih svedoka koji bi mogli da potvrde Hitlerovu sudbinu i jedino analiza ovih ostataka može da konačno odgovori na pitanje da li se Hitler ubio sa Evom Braun tog aprila 1945. godine ili je nastavio svoj život daleko od Evrope.

Rado Srbin ide u vojnike: Najstarija fotografija srpske vojske datira iz 1854. godine
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.