AMERIKANAC OBELODANIO KO JE STAJAO IZA OVK! Bivši obaveštajac uperio prstom u moćnu organizaciju odgovornu za stradanje hiljada Srba

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 19:02

AMERIKANAC OBELODANIO KO JE STAJAO IZA OVK! Bivši obaveštajac uperio prstom u moćnu organizaciju odgovornu za stradanje hiljada Srba

Albanski teroristi i CIA radili ruku pod ruku.

CIA je stvorila OVK, svoju privatnu vojsku terorista i izmislila navodni "genocid" nad Albancima na Kosovu i Metohiji tvrdi bivši američki obaveštajac Skot Riter.

- OVK i CIA su radile ruku pod ruku na stvaranju fikcije o "genocidu koji je počinila Srbija". To svi znaju - napisao je on na Platformi "Iks".

Riter je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo da su SAD i NATO ušli u rat da spreče izmišljeni genocid na Kosovu i Metohiji.

In 1999 the CIA manufactured a claim that Serbia was engaged in genocide against 1.6 million Albanians in Kosovo.

The U.S. and NATO went to war to stop this.

In 2024 Israel announces that it will begin a genocidal campaign targeting 1.6 million Palestinians in Rafah.

NATO and…

— Scott Ritter (@RealScottRitter) February 11, 2024

- Izrael je 2024. godine najavio da će započeti genocidnu kampanju protiv 1,6 miliona Palestinaca u Rafi. NATO i EU ćute. SAD kažu da to urade do 10. marta. Vreme je da arapski svet istupi i zaustavi ovo ludilo. Vreme je da savremeni praktičari genocida u Izraelu krenu putem svojih fašističkih mentora u nacističkoj Nemačkoj - napisao je Riter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.