Radujko: Zvezda u fudbalu, Partizan u košarci

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radujko: Zvezda u fudbalu, Partizan u košarci

Kad god se povede priča o izborima u nekoj sportskoj organizaciji sasvim sigurno ćete „iz pouzdanih izvora” čuti da je Branko Radujko kandidat za rukovodeću poziciju.

Mladom privredniku (38) ništa ne vredi što je više puta rekao da nema nameru da se na taj način uključi u sport, jedni ga ističu kao kandidata zato što bi voleli da ga vide u svojim redovima.
Da navijačka opredeljenost ne utiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na njegove poslovne odluke pokazuje to da od 2010 godine košarkaški klub Partizan ima prezime mt:s.
To je jednostavno. Među klubovima dva naša najveća brenda su FK Crvena zvezda i KK Partizan. Podržavamo i čitav niz lokalnih klubova, ali uzimajući u obzir da naši korisnici ne samo u Srbiji već i na prostoru bivše Jugoslavije navijaju za Zvezdu ili za Partizan napravili smo dobar balans i najkorektnije se pozicionirali – rekao je Radujko.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.