Više od 30 žrtava dve eksplozije u Bengaziju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 30 žrtava dve eksplozije u Bengaziju

U dvostrukoj eksploziji automobila bombi u jednom stambenom naselju u Bengaziju, noćas je poginulo najmanje 33, a ranjeno više od 30 ljudi, dok su izlazili iz džamije, saopštili su libijski zvaničnici, prenosi Rojters. Za sada niko nije preuzeo odgovornost za bombaški napad.  Ujedinjene nacije su na društvenim mrežama osudile napad navodeći da su direktni i neselektovani napadi na civile zabranjeni međunarodnim pravom i da predstavljaju ratne zločine.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Novi bilans: U dve eksplozije u Bengaziju poginule 33 osobe (VIDEO)

Izvor: Beta, 24.Jan.2018

U dvostrukoj eksploziji automobila bombi u jednom stambenom naselju u libijskom gradu Bengazi poginule su 33 osobe ljudi, a ranjeno 47 ljudi dok su izlazili iz džamije, saopštili su danas libijski zvaničnici novi bilans žrtava.Za sada niko nije preuzeo odgovornost za dvostruki bombaški napad koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.